Support

SOFTBRIDGE Support erbjuder vägledning vid registrering och användning av fordonstillverkarnas applikationer.

Med våra guider för registrering, inköp och uppstart, kan ni själva komma igång och använda fordonstillverkarnas applikationer. För att göra det så enkelt som möjligt för er som användare, finns det guider för flertalet märken. Guiderna uppdateras kontinuerligt för att alltid vara aktuella.

Vi har samlat de mest förekommande frågor som kan uppstå vid användning av SOFTBRIDGE. Svaren finns på sidan ”Frågor och Svar”. Det kan vara frågor som rör allt ifrån varför SOFTBRIDGE blinkar rött till varför inte en installation fungerar. Varje fordonstillverkare har en egen sektion med ”Frågor och Svar” som rör just det märket.

Hela tiden sker det förändringar i applikationerna hos de olika fordonstillverkarna. För att ni ständigt ska bli informerade om förändringar har vi samlat nyheter och förändringar på en informationssida.

Om ni råka ut för problem när ni installerar eller genomföra en mjukvarunedladdning finns det ett sätt att få direkthjälp via vårt ärendesystem.
Registrera enkelt ert ärende online, så återkommer vi inom kort!

Olika typer av hjälp du som registrerad användare kan förvänta dig:

  • Få hjälp att hitta på fordonsspecifika sidor
  • Registrera er på fordonsspecifika sidor
  • Beställa/köpa de applikationer som används vid uppdatering/mjukvarunedladdningar
  • Hjälp vid installation av applikationer på er PC
  • Kom-igång, hur ni använder de olika applikationerna
  • Tips och trix vid uppdatering/mjukvarunedladdningar

OBS! Softbridge support är ingen fordonsspecifik supporttjänst.

 

Om er Softbridge behöver skickas på reparation.

Skulle det vara så att er Softbridge behöver skickas på reparation sker det på liknande sätt som vid reparation av Autocom CDP+/CDP. Hårdvaran skickas till Autocoms reparations anläggning där hårdvaran kontrolleras/repareras och sedan skickas tillbaka till verkstaden. Nedan finns reparationsrapporten tillgänglig, fyll i blanketten och lägg med den i paketet som skickas iväg.